Diensten die Yor-it voor u kan doen.

De mogelijkheid bestaat om bepaalde diensten op locatie te doen. Hiervoor brengen wij een kleine reiskostenvergoeding in rekening.(€0.19 per kilometer)
Hulp op afstand (telefoon, e-mail en bureaublad op afstand) is ook mogelijk.

Computer:

Hulp bij het oplossen van problemen
Het uitzoeken en oplossen van problemen die zich voordoen in uw computer zoals bijvoorbeeld: foutmeldingen, vastlopen en blue screens.

hulp bij aanschaf
Hulp bij uitzoeken van nieuwe hardware en software, zoals een nieuwe laptop of desktop computer, Windows/Linux/Apple of office software.

Hulp bij programma`s
Hulp bij bijvoorbeeld Office, uitleg over hoe bepaalde functies werken en deze samen doorkijken. Ook kan er gezorgd worden voor een handleiding op maat, met behulp van duidelijke instructies en figuren.

Opnieuw installeren
Het opnieuw installeren van Windows (zowel met bestaande licentie als met nieuwe) en vervolgens updaten tot de recente versie.

Preventief onderhoud
Controleren of de computer nog veilig is en up-to-date. Ook wordt er dan opgeruimd zodat u weer meer vrij geheugen heeft op uw computer.

Virtueel testen
Het testen van een wijziging in de bestaande omgeving door middel van het maken van images van bestaande computers, dit vervolgens virtueel namaken en vervolgens risicoloos testen van wijzigingen.

Telefoon/GSM:

Mobiele telefoon opnieuw instellen
Een mobiele telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen, vervolgens alle foto`s, contacten en programma`s opnieuw terug zetten.

Algemene hulp bij uw toestel
Hulp bij bepaalde programma`s of instellingen van uw toestel.

Televisie:

Instellen van televisie
Het opnieuw instellen/zoeken van zenders op uw TV of randapparatuur.

Uitleg over uw televisie
Uitleg over uw televisie en hoe u deze het makkelijkste kunt gebruiken.

Audio/Video:

Wij kunnen de volgende media digitaliseren:

  • VHS
  • U-matic
  • Video 8
  • Vinyl platen (LP)


Opnames maken en bewerken

Wij doen opnames maken en indien nodig bewerken zoals “dode” stukken zonder beeld verwijderen of de kleur een beetje aanpassen zodat alles er net wat mooier uit ziet.

Oplevering

Het uiteindelijke materiaal (afhankelijk van de grote) kan worden af geleverd op: DVD, USB stick, externe harde schijf of via download.

 

staat uw verzoek niet in de lijst?

U kunt altijd een e-mail sturen met uw verzoek via het contact formulier op de Contact pagina